Μεντίσινα Ιντέρνα

Σήμερα που είμαι σε πιο ήρεμους ρυθμούς, να αποτυπώσω, με το γνωστό γλαφυρό μου τρόπο, τη χθεσινή εξέταση της Παθολογίας:)

Κατ’ αρχάς, να μη σας κρατάω σε αγωνία: πέρασα. Και με αξιοπρεπή αποτελέσματα, θα έλεγα.

Είμαστε τέσσερα άτομα για εξέταση. Μαζευόμαστε, συνεννοούμαστε με τους διδάσκοντες και μπαίνουμε μετά από κάποια ώρα στον καθηγητή.

[Σημείωση: η κλινική είναι ογκολογική/αιματολογική κυρίως, οπότε προς τα εκεί είχα προσανατολίσει κι εγώ το διάβασμά μου. Ξέραμε ότι αρέσκονται να ρωτάνε κάτι από λοιμώξεις, οπότε είχα δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε κάτι ασυνήθιστα θεματάκια, όπως και νοσήματα του γαστρεντερικού – τίποτα ηπατίτιδες, παγκρεατίτιδες, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, τέτοια. ΜΕΓΑΛΗ εξαίρεση στο διάβασμά μου για τα αιματολογικά οι λευχαιμίες: μια ζωή μου καθόντουσαν στο λαιμό, τις απεχθάνομαι και ίσα που είχα διαβάσει τρεις παραγράφους. Όλη την υπόλοιπη αιματολογία (αναιμίες, παραπρωτεϊναιμίες, αιμοσφαιριναιμίες, ανοσοανεπάρκειες, αιμολύσεις) την κατείχα σε αρκετά καλό επίπεδο. Πάμε στη συνέχεια τώρα:) ]

Ήμουν τέταρτος στη σειρά, τέσσερις οι ερωτήσεις για τον καθένα, τέσσερις γύροι. Στο πρώτο πέρασμα φτάνει σε εμένα: «Κύριε Σμπαρούνη, πείτε μου σας παρακαλώ τα κλινικά ευρήματα ασθενούς με καρκίνο στο παχύ έντερο».

Χειρουργικό θέμα! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ. Φυσικά οι νεοπλασίες είναι και κομμάτι της Εσωτερικής Παθολογίας, αλλά παίζαμε ήδη εντός έδρας:D Ξεκινάω να κατεβάζω συμπτώματα, συνεχίζει η ερώτηση σε εργαστηριακούς δείκτες, σε περαιτέρω διερεύνηση, θεραπευτική παρέμβαση, μεταστάσεις, σταδιοποίηση, όλα φουλ. Με σταματάει, γράφει κάτι στο χαρτί του (δέκα έμαθα μετά).

Στο δεύτερο πέρασμα έσκασε η ερώτηση περί λοιμωδών: μηνιγγίτιδες. Εγώ ο έξυπνος ρωτάω: «θέλετε τις λοιμώδεις ή όλες τις μηνιγγίτιδες» και φυσικά μου λέει αφού προσφέρεσαι πες τες όλες:) Ξεκινάω να κατεβάζω ταξινόμηση μηνιγγιτίδων, με κόβει μου λέει να μιλήσουμε για τις λοιμώδεις – σε ποιες κατηγορίες διακρίνονται. Εύκολο λέω, βακτηριακές, ιογενείς και φυματιώδεις. Με ρωτάει κάποια πραγματάκια παραπάνω, ευρήματα από το ΕΝΥ (εγκεφαλονωτιαίο υγρό) σε κάθε περίπτωση, θεραπεία ανά περίπτωση, γενικά κάποια κλινικά σημεία και ευρήματα στη μηνιγγίτιδα, πώς προσεγγίζουμε έναν τέτοιον άρρωστο διαγνωστικά, του τα λέω με περισσή άνεση. Ωραία μου λέει, καλός είσαι *χρούτσου χρούτσου* (κι άλλο δεκαράκι έμαθα μετά).

Στο τρίτο πέρασμα όμως την πατήσαμε. Ξεκινάει να ρωτάει τα αιματολογικά – στην πρώτη κοπέλα ρωτάει κάτι που δε θυμάμαι τώρα, στη δεύτερη πολλαπλούν μυέλωμα, στην τρίτη μεγαλοβλαστική αναιμία… και εμένα μου λέει: «Πέστε μου κύριε Σμπαρούνη τι γνωρίζετε για τη χρόνια μυελογενή λευχαιμία».

Πούλο μεγάλε.

Βάζω το καλύτερο χαμόγελό μου, παίρνω άνετο ύφος, απλώνομαι αναπαυτικά στην πολυθρόνα και λέω: «κύριε καθηγητά, χτύπημα κάτω από τη μέση ήταν αυτό». «Γιατί;» μου απαντάει. «Με πιάσατε στο μόνο κομμάτι της ύλης που είναι το αντιφόρτε μου», λέω και περιμένω το ξεχέσιμο: «η Παθολογία τα περιλαμβάνει όλα, δεν είναι τμηματική». Κάπου εκεί τα είδα όλα και του λέω: (πάντα ευγενικά, δε χάνουμε το πρεστίζ μας μακάρι να γκρεμίζεται ο κόσμος) «Στο αντικείμενο που με ενδιαφέρει είναι το μοναδικό κομμάτι της Παθολογίας που ίσως να μη μου χρειαστεί ποτέ. Ξέρω να σας πω ότι είναι χρόνιο κακόηθες νόσημα του μυελού των οστών με λευκοκυττάρωση στην περιφέρεια, κάτι άλλο δε γνωρίζω επί του θέματος. Μήπως να την αφήναμε εντελώς αυτήν την ερώτηση καλύτερα; Δε λέει να γίνω ρεζίλι!»

Με κοιτάζει με μισό μάτι, *χρούτσου χρούτσου* κάτι κακό γράφει στο χαρτί του, και προχωράει στον τελευταίο γύρο ερωτήσεων:)

Τελική ερώτηση από ρευματικά και αυτοάνοσα: ρευματοειδής αρθρίτιδα. Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που στο τέταρτο στην Παθολογία του Πάγκαλη είχα τον δάσκαλό μου τον Βαϊόπουλο που μας τα είχε μάθει καλά αυτά (και που μας τα έκανε παράδοση και φέτος, ως προσκεκλημένος από την κλινική). Νεράκι όλα, συμπτώματα, διαγνωστικά κριτήρια, αιτιολογία, μηχανισμοί. Πέφτει το τελικό *χρούτσου χρούτσου* και έρχεται η ώρα της κρίσεως. Τελικά μου έβαλε εφτά γιατί τον απογοήτευσα όπως είπε. Θα μου πεις, πας σε αιματολόγο να σε εξετάσει και δε διαβάζεις λευχαιμίες, πόσο μαλάκας είσαι; Λογικό, αν είχα απαντήσει θα πήγαινα για δέκα, ή τουλάχιστον εννιά.

Αλλά στο κάτω κάτω όντως η λευχαιμία δεν άπτεται άμεσα του γνωστικού μου πεδίου για να χρειάζεται να ξέρω απ’ έξω κάτι πέραν των απολύτως βασικών. Και επιπλέον, τα κατάφερα: πήγα, μπήκα και εντελώς αντισυμβατικά (και με μικρό πιστεύω τίμημα) βγήκα ασπροπρόσωπος:) Αν δεν κάνω κάτι με τον τρόπο μου θα σκάσω τελικά! :rofl:

Οπότε κάπως έτσι τελείωσε το τρίμηνο της Παθολογίας. Τρία για πτυχίο πλέον, με επόμενο στην εξέταση την Ιατροδικαστική, σε 14 μέρες από τώρα περίπου. Ο Θεός βοηθός, να το λήξουμε γρήγορα!

Advertisements

26 Responses to “Μεντίσινα Ιντέρνα”


 1. 1 Tinsie 15 Μαρτίου 2008 στο 6:57 μμ

  Θα μου πεις, πας σε αιματολόγο να σε εξετάσει και δε διαβάζεις λευχαιμίες, πόσο μαλάκας είσαι;

  (Συ είπας. Εγώ απλά το επαναλαμβάνω για εμπέδωση :-p)

  Άντε, και εις ανώτερα!

 2. 2 Flareman 15 Μαρτίου 2008 στο 10:17 μμ

  Χεχεχεχε, ευχαριστώ:) Αληθεύει, αλλά you know… μέηκιν’ μαϊ όουν ρουλζ:DD

 3. 3 Δηιάνειρα 16 Μαρτίου 2008 στο 12:28 πμ

  Λοιπόν..ιατροδικαστική ε;…Πρόσεχε,ο,τι και αν είναι να αναφέρεις κάντο ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, και όσο πιο καλά μπορείς απο το εκφραστικό και ορθογραφικό κομμάτι..ΔΕ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ αυτό..
  Ο,ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΘΕ ΤΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ 😉 ο νοών νοεί το 😉

  (πχ σε θανατηφόρο τροχαίο τι ζητήματα προκύπτουν από νεκροψία-νεκροτομή).. Μάθε πολύ καλά τη δεοντολογία,γιατί είναι «ωραία» κεφάλαια 😉 τσέκαρε και την άρση του ιατρικού απορρήτου.άλλο αγαπημένο θέμα είναι η «αθέατη μαρτυρία» ..ρίξε και μια ματιά στο αλκοόλ (καλή ματιά ) σε δειγματοληψία νεκρού και ζωντανού..θα σου πω κάτι για να βγάλεις το «έμμεσο» συμπέρασμα..Αυτή που βάζει τα θέματα,είναι εμπειρογνώμων για ναρκωτικά κλπ,οπότε μην σκεφτείς να πας χωρίς να διαβάσεις ηρωίνη 😉

  τελευταία συμβουλή..
  ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ…ΔΕ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΪΔΕΆΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ

  Καλή επιτυχία 😉

 4. 4 Flareman 16 Μαρτίου 2008 στο 12:37 πμ

  … τι αφήνω εκτός διαβάσματος δηλαδή;!

  Καλά, τη διατύπωση και ορθογραφία την έχουμε άνετα (ορθογράφος εκ φύσεως λέμε), με τον γραφικό χαρακτήρα δεν ξέρω τι θα γίνει :Χ

  Ωραία, τροχαία ναρκωτικά αλκοόλ αθέατη μαρτυρία δεοντολογία άρση ιατρικού απορρήτου τσεκ. Άλλο που πρέπει να έχω το νου μου;

 5. 5 Δηιάνειρα 16 Μαρτίου 2008 στο 12:58 πμ

  ρίξε μ ια αμτιά και στο πιστοποιητικό θανάτου..μάθε ΤΕΛΕΙΑ,τα 2 κεφάλαια της δεοντολογίας..αυτογνωμες ιατρικές πράξεις,άρση ιατρικού απορρήτου,ιατροδικαστική έκθεση είναι «συχνοί πελάτες» τελευταία..
  σε αυτό που σου είπα πριν,για αλκοόλ,εννοείται οτι συμπεριλαμβάνεται και στάδια της τοξίκωσης ΚΑΙ σε ποιες συγκεντρώσεις υπάρχουν.Καλού κακού ρίξε μια ματιά και στη νεκροψία απο ναρκωτικά..απο τα υπόλοιπα,παίζουν αρκετά συχνά διαφορές απαγχονισμού στραγγαλισμού,εύρηματά πνιγμού και,εγκαύματα και ηλεκτροπληξια

  τοξικολογία,δεν είναι πολύ πιθανό να πέσει..αυτό όμως δε σημαίνει οτι δε θα ρίξεις μια ματιά..Επίσης και τα μπαμ μπούμ (όπλα) έχουν καιρό να πέσουν- δεν είναι πολύ πιθανά (τα προβλήματα δες τα όμως λίγο) και τα υπόλοιπα ναρκωτικά..

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,να έχεις διαβάσει ΤΕΛΕΙΑ,είπαμε οινόπνευμα και φάρμακα-οδήγηση,χρόνος θανάτου και σημεία,πιστοποιητικό θανάτου

 6. 6 Flareman 16 Μαρτίου 2008 στο 1:05 πμ

  Κουλ, τα έχουμε:)

  Δέκα μερούλες στο μισοχαλαρό φτάνουν; Πρέπει να φτάνουν.

 7. 7 Δηιάνειρα 16 Μαρτίου 2008 στο 1:08 πμ

  ναι..πιστεύω ναι..δεν είναι δύσκολο μάθημα αντικειμενικά..

 8. 8 Flareman 16 Μαρτίου 2008 στο 1:14 πμ

  Θενκς ρε καρντασούλα, αν το περάσω (χα) κερνάω καφέ. Για τώρα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) έχω το χρόνο να κατέβω χειρουργική εφημερία… αμήν:D

 9. 9 Δηιάνειρα 16 Μαρτίου 2008 στο 1:17 πμ

  θα το περάσεις 😉
  έχει το δεδομένο

 10. 10 Ελπίδα 16 Μαρτίου 2008 στο 2:49 πμ

  Παιδιά, εμάς στη Σαλλονίκη, χρόνια ατελείωτα, στην Ιατροδικαστική παίζει αποκλειστικά και μόνο τοξικολογία. Σε βαθμό κακουργήματος όμως. Θυμάμαι μας είχε ξετινάξει η χαμένη.

 11. 11 Δηιάνειρα 16 Μαρτίου 2008 στο 1:30 μμ

  τι να σου πω..ας το δει,αλλά δεν νομίζω.. θα μάθω περισσότερα όμως και θα επανέλθω

 12. 12 Βασίλης 17 Μαρτίου 2008 στο 5:35 μμ

  συγχαρητήρια Σπύρο! Εφαγες αρχηγό- μη σε μέλλει για τα πρωτοπαλίκαρα- Πόσο δύσκολη μπορεί να ναι?
  Εγώ πάντως για να μπορέσω να διαβάσω το βιβλίο θυμάμαι (πάνε και κάποια χρόνια) ότι είχα καλύψει τις εικόνες με αυτοκόλλητα- δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο κείμενο! my 2 cents 🙂

  Καλή συνέχεια!

 13. 13 Βιολογία 17 Μαρτίου 2008 στο 9:52 μμ

  Mπράβο^6!!!!

  Έτσι! Ένα ένα να φεύγουνε!
  Και καλό πτωματικό διάβασμα!
  Με ρέγουλα μην μας…πεθάνεις κ όλας!
  Σου εύχομαι να μην το …σκοτώσεις!
  Άντε, bye!

 14. 14 Flareman 17 Μαρτίου 2008 στο 11:03 μμ

  @Β+Β: Όχι μωρέ, θα βγει. Μασάμε;:D:D

 15. 15 Δηιάνειρα 18 Μαρτίου 2008 στο 1:04 πμ

  έλα ρε συ..δεν είναι τόσο τρομερό το θέμα 😉

 16. 16 kadronarxis 18 Μαρτίου 2008 στο 8:00 μμ

  χεχεχεχε
  Γιατρέέέέέ!!!!!!
  φοβερός!
  Μη μασάς ρε συ….Κάπου θα σε τσιμπούσε. Εντάξει και το 7-άρι είναι πάρα πολύ καλό.
  Ωραία ξηγήθηκε πάντως…μπορούσε το 7-άρι να ήταν χειρότερο!

  άντε γερά…
  καλή επιτυχία στα επόμενα

 17. 17 Flareman 18 Μαρτίου 2008 στο 8:48 μμ

  Ευχαριστώ αδερφέ:) Αν δεν ήμουν και κρεβατωμένος, θα το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο. Για τώρα, παλεύω με τα 39άρια:/…

 18. 18 hawkeye 18 Μαρτίου 2008 στο 9:11 μμ

  Στις λοιμώδεις μηνιγγίτιδες ξέχασες τις μυκητιασικές! Θα μου πεις τι σου λέω τώρα και σε πρήζω. 🙂 Στο τρίμηνό μου στα Γιάννενα είχε τύχει να δούμε μια κυρία (μεγάλης ηλικίας) με μηνιγγίτιδα από… κρυπτόκοκκο, που τους δυσκόλεψε πολύ στη διάγνωση! Κατόπιν τούτου ψάχτηκε για ανοσοανεπάρκεια και της βρήκαν δε θυμάμαι ποιό αυτοάνοσο νόσημα. Θεραπεία έγινε με ενδοφλέβιο fluocytosin (ειδική παραγγελία από ΙΦΕΤ αν θυμάμαι καλά) για αρκετό διάστημα και στη συνέχεια με χάπια από το στόμα.

  Το καλό με όλα αυτά είναι οτι σου μένει πως ο κρυπτόκοκκος είναι κι αυτός αίτιο μηνιγγίτιδας σε ανοσοκατεσταλμένους, και μάλιστα το κυριότερο στην κατηγορία των μυκήτων! 😎

 19. 19 Flareman 19 Μαρτίου 2008 στο 11:42 πμ

  @he: Ωχ, σωστός! Το κρατάμε στα υπ’ όψιν:))

 20. 20 Carrot 19 Μαρτίου 2008 στο 6:00 μμ

  Θεέ μου…
  Εάν δεν υπήρχε ΕΕ, τα Ελληνικά ιατρικά διπλώματα ποτέ δεν θα έπρεπε να αναγνωρίζονται στην Ευρώπη χωρίς σκληρότατες εξετάσεις. Διπλώματα από την Ιωάννινα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη-ποτέ!

  Σε άλλες «δήθεν» «τριτοκοσμικές» χώρες (Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία)η εξέταση στο μάθημα «Παθολογίας» είναι διαρκείας ΔΥΟ ημερών. Ε, αυτές χώρες είναι τριτοκοσμικές… κατά των Ελλήνων.
  Ανεξαρτήτως από το γεγονός, πως π.χ. η πρώτη νεογνολογική μονάδα στα Βαλκάνια ιδρύθηκε στη Σοφία εν έτη 1927.

  Η μετριότητα στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει.

 21. 21 hawkeye 19 Μαρτίου 2008 στο 10:28 μμ

  Πολλά ζούν και βασιλεύουν στην Ελλάδα…

  Εγώ πάλι γνωρίζω συνάδελφο από Ρουμανία ο οποίος πέρασε τις γραπτές εξετάσεις ανατομίας λαδώνοντας τον καθηγητή (δε μου αποκάλυψε με τι ποσό). Το αστείο της υπόθεσης ήταν το τι έκανε για να μη καρφωθεί στους συμμαθητές του: ήρθε στις εξετάσεις, και γέμισε την κόλλα από πάνω ως κάτω με την φράση «attenzie se inchi ushile» (μάλλον δε γράφεται έτσι, συγχωρέστε με όσοι ξέρετε ρουμάνικα) που σημαίνει «προσοχή οι πόρτες κλείνουν» και ακούγεται στα βαγόνια του μετρό στο Βουκουρέστι!

  Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε μέτριοι. Δε βγάζουμε τόσο γέλιο…

  Πολλά ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα. Λόγου χάρη τα trolls.

 22. 22 Carrot 20 Μαρτίου 2008 στο 11:31 μμ

  Στην Ελλάδα διαφθορά δεν υπάρχει.
  Είναι παραδεισένιο τοπίο…ξέρεις. ¨)

  Στο εξωτερικό, και στα πανεπιστήμια αυτών των χωρών, όλοι θέλουν γρηγορότερα να ξεφορτώσουν τούς φοιτητές από την Ελλάδα, λόγο χαμηλού επιπέδου. Για αυτό και πληρώνουν.
  Κανένας ντόπιους ΔΕΝ πληρώνει, για να πάρει τις εξετάσεις του, επειδή διαβάζει και δεν χρειάζεται να πληρώνει.

  Την αλήθεια να λέγετε ανοιχτά.

 23. 23 Βιολογία 21 Μαρτίου 2008 στο 3:14 μμ

  Κανένας ντόπιους ΔΕΝ πληρώνει, για να πάρει τις εξετάσεις του, επειδή διαβάζει και δεν χρειάζεται να πληρώνει.

  Sorry, αν και είμαι παντελώς άσχετη μ’ αυτά, πιστεύω πως είσαι λίιιιγο απόλυτη (ή -ος;) εδώ.

  Hawkeye,περιμένουμε και (νέο) blog! (hihi! Λ.χ. τα trolls! :D)

 24. 24 Flareman 21 Μαρτίου 2008 στο 3:31 μμ

  @Carrot: Επειδή τόσο καιρό που διαβάζω τα σχόλιά σου, μου έχει γεννηθεί η απορία: τελικά βρε παιδί μου, πες μας μερικά πράγματα για σένα. Έτσι, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα, να μπορούμε να εκτιμήσουμε και αυτά που μας γράφεις πιο επισταμένως. Όπως, ας πούμε: εικάζω ότι είσαι γιατρός, ναι; Ποιο πανεπιστήμιο τελείωσες, τι ηλικία έχεις, τι ειδικότητα και πού απέκτησες τον τίτλο ειδίκευσής σου, πού δουλεύεις τώρα και για πόσο καιρό… τέτοια πραγματάκια:)

  Όχι τίποτ’ άλλο μωρ’ αδερφέ, του νόου ας μπέτα που λένε:)

 25. 25 Carrot 21 Μαρτίου 2008 στο 8:10 μμ

  Οι Ελληνικής καταγωγής φοιτητές στο εξωτερικό (ειδικά στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ)είναι ειδικά χαμηλού επιπέδου. Όχι επειδή είναι άσχετοι ή δεν μπορούν, η είναι κακά παιδιά. Επειδή είναι προϊών του πανάθλιου εκπαιδευτικού συστήματος της Ελληνικής περιφέρειας. Όταν βρεθούν υπό πίεση σ αυτές τις χώρες, και Εκπαιδευτικά ιδρύματα, άπλα δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τίποτα. Εκεί αιώνιες φοιτητές δεν υπάρχουν-εάν δεν πάρεις τις εξετάσεις σου μέχρι το φθινόπωρο-απολύεσαι.Μόνιμα και για πάντα.Εκεί δεν είναι Ελλάδα-6ος έτος, χωρίς να είχες πάρει Ανατομία από το δεύτερο.
  Και τότε αρχίζουν οι συναλλαγές. Αυτός είναι ο μηχανισμός-εάν έχει προσφορά, έχει και ζήτηση.

  Flareman η περιέργειά σου δεν είναι καλό πράγμα. 🙂

 26. 26 Flareman 22 Μαρτίου 2008 στο 12:49 μμ

  @C: Κάθε άλλο, η περιέργεια είναι πολύ καλό πράγμα, σε κάθε δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία – και εδώ γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Εγώ τουλάχιστον, σε αντίστοιχη περίπτωση, θα ήμουν υπερήφανος να πω δυο λόγια για το ποιος είμαι και από πού έρχομαι. Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε (… υπάρχει; 🙂


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Κατηγορίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μαρτίου 2008
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ.   Απρ. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΕΖΟΝ…

del.icio.us

Twitter

ASK2USE

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μας διαβάζουν τακτικά:

Counter free
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: