Συνταγολόγιο on-line;

Τυχαίνει να χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες για διάφορα φάρμακα (ιδιοσκευάσματα αλλά και δραστικές ουσίες). Έχω στο σπίτι το Εθνικό Συνταγολόγιο του 2003 (νομίζω δεν έχει βγει πιο πρόσφατη έκδοση, σωστά; ), αλλά ήθελα να ψάξω από το Internet, τόσο για να δω τι άλλη πληροφορία θα βρω, όσο και γιατί έχω κατά νουν να προσθέσω στο ασθενολόγιο που σχεδιάζω τη δυνατότητα για ανάσυρση πληροφοριών για τα φάρμακα απ’ ευθείας από το Internet.

Τελικά άκρη δεν έβγαλα, στα ξένα sites αλλού δε βρήκα τα φάρμακα που ήθελα, άλλα δεν είναι αυτό που ψάχνω, άσε δε που στο εξωτερικό ορισμένα φάρμακα πωλούνται με διαφορετική ονομασία – για Ελληνικά δε της πλάκας, υπάρχει το site του ΕΟΦ που έχει μόνο τα σκευάσματα με την τιμή τους δίπλα και μηδέν στοιχεία ιατρικού ενδιαφέροντος, και το site του ΙΦΕΤ που έχει το τρέχον συνταγολόγιο σε HTML μορφή, αλλά στεγνά ως κείμενο. Ούτε αναζητήσεις μπορείς να κάνεις, ούτε τέτοια κομφόρ. Για τέτοια κόλπα πουλάνε (αν είναι δυνατόν, ΠΟΥΛΑΝΕ!) ένα πρόγραμμα σε CDάκι που κάνει και update μέσω Internet και είναι αυτό που ζητάω. Αλλά site δεν είναι οπότε είναι εκτός συζητήσεως για την ώρα.

Το ερώτημά μου απλό: ξέρει κανείς του συναφιού κάποιο καλό και αξιόπιστο drug database πουθενά που να μπορώ να ψάξω; Γενικότερα ποιο χρησιμοποιείτε όταν χρειάζεστε;

Advertisements

51 Responses to “Συνταγολόγιο on-line;”


 1. 1 DrGolis 16 Ιουνίου 2007 στο 11:00 μμ

  EOΦ, στη Μεσογείων, 1ος όροφος, προγραμματάκι πολύ καλό και με τη συνεργασία του ΙΦΕΤ. Είναι 20e νομίζω, πας στην εφορία και τα πληρώνεις και παίρνεις ένα χαρτί, το οποίο προσκομίζεις. Έχει οδηγίες σχετικές στο site του ΙΦΕΤ και όχι του ΕΟΦ!

  Και το cd που σου δίνουν είναι προγραμματισμένο από τη magenta αν θυμαμαι καλά, έχει κωδικό για registration μεσω internet, που μπορείς να το ενεργοποιήσεις από δύο διαφορετικά IP, αλλιώς μπλοκάρει ο κωδικός και δεν παίζει τπτ. Ανοίγει για 2 λεπτά το πρόγραμμα (μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση) και κλείνει.

  Ξένα υπάρχουν το rxlist.com, το site του FDA, αλλά για εμάς η μόνη λύση είναι εκείνο το προγραμματάκι.

  Και βέβαια επειδή είμαστε στην Ελλάδα, και βέβαια δεν θα είχε προβλέψει η ιατρική σχολή να μας το δίνει, ή να έχει drug database με κωδικό για τους φοιτητές, πήγα τα έσκασα και το πήρα και είμαι ΟΚ. Εδώ αλλού κι αλλού ξοδεύουμε χωρίς λόγο και πολύ περισσότερα…

 2. 2 Flareman 16 Ιουνίου 2007 στο 11:08 μμ

  Είναι άθλιοι, σε αναγκάζουν να πληρώσεις, σε κλειδώνουν στην πλατφόρμα των Windows (όσοι είναι σε Linux ή σε OS X στο πηγάδι), σε βάζουν να ενεργοποιείς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο – τη στιγμή που θα μπορούσε να υπάρχει μία βάση online και να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας.

  Άλλες λύσεις;

 3. 4 Flareman 18 Ιουνίου 2007 στο 5:27 μμ

  >—)>
  /\
  ||
  ||
  ||
  Ιχθύς:)

 4. 5 hawkeye 18 Ιουνίου 2007 στο 5:51 μμ

  Το έχουμε το CD στο Κέντρο Υγείας. Το πήρα για να το αντιγράψω και διαπίστωσα οτι δουλεύει μόνο σε Win! Μη φανταστείτε μορφή .chm (όπως τα αρχεία των Window$) που εμείς οι linuxάδες μπορούμε να τα μετατρέψουμε με ειδικό εργαλείο σε html και να τα δώσουμε και σε εσάς τους Macικούς… Σκληρό .ΕΧΕ! (Πως λέμε, «σκληρό πορνό»…)

  Πάντως αν το site τους το προχωρήσουν, μετά το παίρνεις με έναν offline reader (για εμάς, wget) και το καις σε CD. Αλλά το πρόβλημά μου είναι οτι ΜΙΣΩ ΤΑ FRAMES!!!

  Σε κάθε περίπτωση δεν είναι οι συνθήκες ώριμες για ηλεκτρονικά συνταγολόγια και τα συναφή. Δε μπορείς να κουβαλάς το laptop/PDA/iLiad σου στην κλινική. Θα έπρεπε να το βγάζουν και σε βιβλιαράκι, όπως πρώτα. Μ*λ*κες δηλαδή είναι οι Βρετανοί που το British National Formulary το βγάζουν κάθε 6μηνο???

  Υ.Γ. Ωραίο το νέο theme στο blog!

 5. 6 DrGolis 18 Ιουνίου 2007 στο 9:44 μμ

  Όχι, απλά είναι οργανωμένο κράτος, που καλύπτει τις ανάγκες των ιατρών, και κατ’ επέκταση, βοηθώντας τους στην άκσηση της ιατρικής, βελτιώνει το επίπεδο της παρεχόμενης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

  Τι λες τώρα… Ωχ αδερφέ Σμπαρούνη…

 6. 7 Flareman 19 Ιουνίου 2007 στο 11:22 πμ

  Παιδιά εγώ θα το έπαιρνα το PDA στην κλινική, αλλά το θέμα είναι πως πρέπει αυτά τα πράγματα να είναι διαθέσιμα σε κάθε μορφή – επιβάλλεται, μπορεί ο άλλος να μην είναι τόσο ψαγμένος.

  (Α, και έχουμε κι εμείς οι Μηλαράδες προγραμματάκια που ανοίγουνε .CHMs, το Chamonix και το Chmox δύο που μου έρχονται τώρα στο μυαλό… μην ξεχνάς εξ’ άλλου ότι και το OS X είναι BSD από κάτω:)

 7. 8 jgeorg 20 Ιουνίου 2007 στο 2:52 μμ

  Παιδιά, έχει βγει νέο CD με το Εθν. Συνταγολόγιο. Γράφει 2006. Απότι είδα έχει πλήρεις αναζητήσεις, full text search, σε δραστικές, φάρμακα κλπ. Τρέχει μόνο σε Win και δεν είναι on-line πουθενά. Το πουλα ο ΕΟΦ.

 8. 9 jgeorg 20 Ιουνίου 2007 στο 2:54 μμ

  ξέχασα να αναφέρω ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τρέχει απευθείας από το CD. To CD είναι κλειδωμένο και δεν αντιγράφεται. Αυτά…

 9. 10 Flareman 20 Ιουνίου 2007 στο 3:49 μμ

  Μάλλον για το ίδιο λέμε – πρέπει να πάω και να το αγοράσω τελικά, δεν υπάρχει άλλη λύση…

 10. 11 jgeorg 20 Ιουνίου 2007 στο 3:57 μμ

  Τώρα, γιατί αφού έχουν την πληροφορία οργανωμένη ώστε να την κάνουνε CD, δεν την βγάζουν και στο δίκτυο? Παράξενα πράγματα !!!

 11. 12 Flareman 20 Ιουνίου 2007 στο 4:22 μμ

  Φράγκα jgeo, φράγκα…:)

 12. 13 tzileon 30 Ιουνίου 2007 στο 9:15 μμ

  Μερικές οδηγίες για το Εθνικό Συνταγολόγιο 2006 και πως να το εγκαταστήσετε μόνιμα στο δίσκο σας…

  http://nosfar.blogspot.com/#3923112406354130663

  Στο Linux μπορούμε να το τρέξουμε, προς το παρόν, μέσα από Vmware Windows «εικονική μηχανή» . Το cd έχει κλείδωμα ένα trailer ταινίας της Columbia από το Φεστιβάλ της Βενετίας του 1999, αλλά, για προσωπικό αντίγραφο ασφαλείας, μπορεί να γίνει αντίγραφο με το clonecd!

 13. 14 Flareman 30 Ιουνίου 2007 στο 9:31 μμ

  Tzileon πολύ καλή φάση, μπράβο!:)

  Να συμπληρώσω μόνο πως στο Mac OS X υπάρχει (εκτός από το νεόφυτο VMware Fusion) και το Parallels που είναι αρκετά φιλικό, και το οποίο υποθέτω πως θα μπορεί να σηκώσει το Συνταγολόγιο μια χαρά.

 14. 15 doc 10 Οκτωβρίου 2007 στο 1:15 μμ

  Παιδιά, μπείτε στο google και δωστε στην αναζητηση: ethniko syntagologio 2006
  υπαρχει το πληρες cd του ΕΟΦ σπασμενο… ετοιμο για κατεβασμα !!! και πιστεψτε με, ειναι πολυ καλη δουλεια !!!

 15. 16 Flareman 12 Οκτωβρίου 2007 στο 7:11 πμ

  Προφανώς δε μπορώ να συναινέσω στην πειρατεία προγράμματος που προστατεύεται βάσει πνευματικών δικαιωμάτων, παρ’ όλ’ αυτά πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει το Συνταγολόγιο α) να ανανεώνεται κάθε χρονιά και όχι όποτε τους φέξει, και β) να χορηγείται σε μορφή βιβλίου, προγράμματος για Windows/Mac και PDA σε όλους τους επαγγελματίες υγείας δωρεάν.

  Αλλά τι λέω τώρα εγώ ε…:):)

 16. 17 Cyro 18 Οκτωβρίου 2007 στο 9:40 μμ

  Εγώ χρησιμοποιώ αυτό : http://www.mednet.gr/pharmako/pages/tr-alpha.htm
  Είναι αρκετά πλήρες.

 17. 18 Flareman 19 Οκτωβρίου 2007 στο 12:55 πμ

  Είναι κατάσταση φαρμάκων οργανωμένων κατά δραστική ουσία και κατηγορίες – αλλά δεν είναι πλήρες συνταγολόγιο, δυστυχώς:( Το Συνταγολόγιο του ΕΟΦ (ή όποιο άλλο ικανό συνταγολόγιο, επί του προκειμένου) περιέχει πληροφορίες για την κάθε δραστική ουσία αλλά και για τις γενικότερες κατηγορίες, δοσολογίες, ενδείξεις, αντενδείξεις, θεραπευτικά σχήματα, παρενέργειες, ανεπιθύμητες ενέργειες, αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και λοιπά.

  … που ουσιαστικά είναι και οι πληροφορίες που θέλουμε:)

 18. 19 mimika 22 Οκτωβρίου 2007 στο 12:35 μμ

  Πιστεύω ότι είναι κρίμα για 30ευρώ να κατεβάζετε torrents τέτοιου τύπου…

 19. 20 doc 22 Οκτωβρίου 2007 στο 1:51 μμ

  ναι αλλα… πρεπει να πας σε εφορια, να κοψεις παραβολο 30 ευρω και μετα να πας στον εοφ να παρεις το cd… (αληθεια που ειναι ο εοφ;) Mε λιγα λογια θα φας ολο το πρωι σου… torrent και παλι torrent απο την καρεκλα του σπιτιου σου 🙂 Ας ηταν πιο εμπορικοι. πχ μια αντικαταβολη θα ηταν αυτονοητo μεσο προωθησης για μια εταιρεια ή μια συνεργασια με τον Ι.Σ.Α. ας πουμε να το διενειμαν μεσω αυτου (εστω με 30 ευρω) οπως εκαναν με τα βιβλια… Για να μην αναφερω οτι τα βιβλια κοστιζαν πολυ περισσοτερο απο το cd και τα εδιναν τζαμπα μεχρι τωρα (!) γκρ… Ελληνικο Δημοσιο for ever !!!

 20. 21 heaven 22 Οκτωβρίου 2007 στο 3:15 μμ

  Αρα λοιπόν εν κατακλείδι, εάν έιστε διαβολάκι – δηλαδή τεμπέλης, τσιγκούνης, ασυνειδητος και κλέφτης, μπειτε στο gogle δώστε:
  ETHNIKO_SYNTAGOLOGIO_EOF_2006.iso
  και θα σας ερθει ‘στο πιάτο΄σε λίγες ώρες.
  Εάν πάλι είστε νομοταγής, τίμιος, ηθικός και θέλετε νά κοιμάστε το βράδυ ήσυχος θα πρέπει να φάτε ένα πρωί στις δημόσιες υπηρεσίες και να πληρώσετε κιολας.
  Εδώ λοιπόν τα ρητά: ‘Ο ΄δρόμος του καλού είναι πάντα δυσκολότερος’ και ‘ό κακός περνάει καλύτερα από τον καλό’ έχουν απόλυτη εφαρμογή… 🙂

 21. 22 Flareman 22 Οκτωβρίου 2007 στο 6:16 μμ

  @mimika: Τη θέση μου για οποιασδήποτε μορφής πειρατεία την έχω εκφράσει επανειλημμένα. Αλλά, ανεξαρτήτως αυτού, δε θα έπρεπε να παρέχεται το συνταγολόγιο, ανανεωμένο κάθε χρόνο και όχι κάθε τετραετία, και σε κάθε πιθανή έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, δωρεάν σε κάθε ασκούντα;:)

  @doc, heaven: Αυτό με το παράβολο δεν το ήξερα:D Αλλά έχω την αίσθηση πως το ηλεκτρονικό συνταγολόγιο του 2006 το πουλάει και ο ΙΦΕΤ με κούριερ και φόρμα, μάλιστα με ειδική τιμή (10 ευρώ κάτω αν θυμάμαι καλά… χαχαχα) για φοιτητές κ.λπ.

 22. 23 heaven 22 Οκτωβρίου 2007 στο 10:32 μμ

  το ειδα αυτο που λες… εδώ είναι:
  http://www.ifet.gr/mpi/index.htm
  Δεν ειναι το cd του ΕΟΦ – μοιάζει με κάτι αντίστοιχο. Μόλις κατεβάσα τη δοκιμαστική έκδοση από το πιο πάνω link να τη δω. Χμ όντως δεν είναι του ΕΟΦ… αλλά ειναι εξισου καλό. Επίσης είναι δημιουργία της ΜΑΤΖΕΝΤΑ που σημαίνει ότι έχει γελοίο κλείδωμα… χε χε χε… σε 1 ώρίτσα θα είναι ‘έτοιμο’…

 23. 24 Flareman 22 Οκτωβρίου 2007 στο 11:48 μμ

  @h: Δε μπορώ να μη γελάσω:DDD Ενημέρωσέ μας για τους «καρπούς» των κόπων σου:)

 24. 25 heaven 23 Οκτωβρίου 2007 στο 6:22 μμ

  Λοιπόν επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος, θα τα πω στα γρήγορα:
  1. κατεβαστε και εγκαταστηστε το προγραμμα απο: http://www.ifet.gr/downloads/setupel.exe
  2. Σβηστε το αρχειο TIM.EXE
  3. Αποσυμπιέσετε το ifetnav.exe με την εντολη: upx -d ifetnav.exe
  4. Αλλάξτε το byte 2A10DB απο 0F85 σε 90E9
  και το 2A63AD από 1400 σε FFFF.
  Αυτό ήταν… ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…
  Σημείωση: τα παραπάνω στοιχεία είναι 100% σωστά – ελεγμένα 2 φορές για λάθη…
  Σημείωση 2: το upx υπάρχει εδώ: http://upx.sourceforge.net/#download

 25. 26 mimika 24 Οκτωβρίου 2007 στο 9:14 πμ

  Καλά ρε παιδιά… τι κάνετε εδώ; Συμφωνώ με όλα αυτα περί γραφειοκρατίας κλπ. αλλά σε ένα Blog σαν κι’αυτό να δίνετε πειρατικές και hackerικές λύσεις το βρίσκω λίγο απογοητευτικό. Γενικώς πάσχουμε. Και από την πλευρά του κράτους και από την δική μας. Φαύλος κύκλος.

 26. 27 dimitris 24 Οκτωβρίου 2007 στο 10:05 πμ

  🙂 Πάσχουμε.. και δεν υπάρχει φάρμακο… 🙂

 27. 28 dimitris 24 Οκτωβρίου 2007 στο 4:26 μμ

  Προφανώς και δεν είναι λύση η πειρατεία, αλλά ένα προσωρινό μέτρο να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι να γίνει πιό εύκολη η διανομή του συνταγολόγιου ή μέχρι να μπεί on-line αφού ούτως ή άλλως με το cd χρειάζεται να έχεις pc κοντά σου…
  Γιατί δε στέλνουμε e-mail στον ΕΟΦ όλοι μας; το να τα λέμε εδώ μεταξύ μας δεν έχει νόημα… Εγώ έστειλα.

 28. 29 dimitris 27 Οκτωβρίου 2007 στο 10:48 μμ

  Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου, όταν ακούγεται δυνατή η
  φωνή του παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι: «Πειρατικό δεξιά μας».
  «Γρήγορα φέρτε μου το κόκκινό μου πουκάμισο», φωνάζει ο καπετάνιος.
  Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τον ρωτάει: «Γιατί θέλεις το κόκκινο
  πουκάμισο;» «Κοίτα, μπορεί να πληγωθώ και δεν θέλω να φαίνεται το αίμα
  και να χάσει το ηθικό του το πλήρωμα» του απαντά εκείνος. Γίνεται η
  μάχη και βυθίζεται το πειρατικό. Σε λίγες μέρες νέα κραυγή από τον
  παρατηρητή: «ΔΩΔΕΚΑ πειρατικά μπροστά μας!!!» Και αμέσως μετά η φωνή
  του καπετάνιου: «Το καφέ μου παντελόνι γρήγορα»

 29. 31 Βιργινία 13 Νοεμβρίου 2007 στο 3:57 μμ

  και γω το ψάχνω σε ηλεκτρονική μορφή.έχω μόνο του 2004 😦

 30. 32 Flareman 13 Νοεμβρίου 2007 στο 11:45 μμ

  Κάτσε ρε Βιργινία, έχεις του 2004; Σε ηλεκτρονική μορφή κιόλας;! Το 2006 εντάξει, αλλά νόμιζα ότι πριν από αυτό υπήρχε διαθέσιμο και στις δύο μορφές μόνο το ’03 και πριν από αυτό του 2000.

  Είχε βγει στην πιάτσα και 2k4 Συνταγολόγιο από τον ΕΟΦ; :troubled:

 31. 33 Βιργινία 14 Νοεμβρίου 2007 στο 9:22 μμ

  Αν θες μπορώ να στο ανεβάσω του 2004,αλλά δυστυχώς δεν έχω κωδικό και πρέπει να το ανοιγοκλείνεις ανα 15 λεπτά

 32. 34 Flareman 15 Νοεμβρίου 2007 στο 12:14 πμ

  Εντάξει, δεν επείγομαι:) Τελικά προμηθεύτηκα το δισκάκι του 2006 και για την ώρα βολεύομαι. Θέλω να δω πώς γίνεται να το μετατρέψω σε .pdb για να το περάσω στο PPC μου αλλά δεν ευκαιρώ…

 33. 35 dimitris 16 Νοεμβρίου 2007 στο 1:41 πμ

  Βιργινία (virginia) – έίναι αλήθεια το Παρθενόπη η Ελληνική μετάφραση του ονόματος σου; 🙂 Αν θες την ηλεκτρονική έκδοση του συνταγολόγιου, απλά μπές στο google και δώσε: ethniko syntagologio 2006 Είναι 886 ΜByte όμως και εαν δεν έχεις adsl απλα ξέχασε το…

 34. 36 Flareman 16 Νοεμβρίου 2007 στο 12:11 μμ

  Παρθενόπη ή Παρθένα έχω την εντύπωση πως είναι το Ελληνικό βαφτιστικό.

  Περί του Συνταγολογίου, να διευκρινήσω: υπάρχουν δύο εκδόσεις για το 2006 σε ηλεκτρονική μορφή, μία του ΙΦΕΤ και μία του ΕΟΦ. Η μία είναι σε κατασκευή Ματζέντα με τα γνωστά κλειδώματα κλπ και διάφορες δυνατότητες για αναζητήσεις, ιστορίες διάφορες, update over the Net και λοιπά. Η άλλη είναι flash based και πιο ξεκλείδωτη.

  Σε κάθε περίπτωση, η πειρατεία… είπαμε, ναι;:)

 35. 37 Konstantinos 12 Ιανουαρίου 2008 στο 3:00 μμ

  Πολύ καλές πληροφορίες!
  Μια βοήθεια σχετικά με την ενεργοποίηση του αρχείου του ΙΦΕΤ.
  Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα upx?
  Ευχαριστώ.

 36. 38 Flareman 12 Ιανουαρίου 2008 στο 3:19 μμ

  Έχω την αίσθηση πως το πρόγραμμα του ΙΦΕΤ ενεργοποιείται στέλνοντας το serial του χρήστη στο site τους, οπότε το τοπικό αντίγραφο ενεργοποιείται και παράλληλα ο κεντρικός server ενημερώνεται για την ενεργοποίηση (κάπως σαν το authorization που κάνει το iTunes όταν αγοράζεις τραγούδια με DRM).

  Για τη χρήση του upx γενικώς υπάρχουν tutorials στο Internet, ειδικά όσον αφορά την ενεργοποίηση του προγράμματος του ΙΦΕΤ λυπάμαι αλλά δε μπορώ να προσφέρω καλή τη πίστη βοήθεια. Ήδη εκπλήσσομαι που δε μου έχουν ζητήσει να κατεβάσω τις οδηγίες που ανέβασε φίλος πιο πριν:(

 37. 39 Δηιάνειρα 13 Ιανουαρίου 2008 στο 12:23 πμ

  το συνταγολόγιο του 2006,δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο,γιατί είναι σε μορφή dvd που λειτουργεί με autoplay. του 2003 όμως,εισάγεις τον κωδικό όταν θα σου ζητηθεί κατά την εκκίνηση της εφαρμογής..Κατά τη γνώμη μου πάντως,είναι καλύτερο το 2003 ( πιο χρηστικό) απο το 2006

 38. 40 Flareman 13 Ιανουαρίου 2008 στο 1:26 πμ

  Λάθος, εσύ μιλάς για το συνταγολόγιο ’06 του ΕΟΦ, που είναι μάλιστα γραμμένο σε Flash autorun. Το συνταγολόγιο του ΙΦΕΤ είναι native Windows εφαρμογή, με κλείδωμα από Magenta μεριά και τα σέα και τα μέα της.

 39. 41 Δηιάνειρα 13 Ιανουαρίου 2008 στο 2:46 πμ

  α ναι συγγνώμη.το 2003 το έχω σε ιφέτ.το 2006 σε εοφ.κατ`εμέ του ιφέτ είναι καλυτερο

 40. 42 doc 14 Ιανουαρίου 2008 στο 11:05 πμ

  Καλημερα σε ολους…

  οσον αφορα το upx…
  1. αντιγραφετε το ifetnav.exe στο c:/
  2. αντιγραφετε το upx.exe στο c:/
  3. ανοιγετε μια κονσολα dos απο: εναρξη > προγραμματα > βοηθηματα > γραμμη εντολων.
  4. πληκτρολογειτε cd \
  5. πληκτρολογειτε upx -d ifetnav.exe

  αυτο ήταν… το ifetnav αποσυμπιεστηκε…

 41. 43 Δηιάνειρα 14 Ιανουαρίου 2008 στο 3:08 μμ

  βλέπω να πηγαίνε άκλαφτο το πόστ :s

 42. 44 Flareman 14 Ιανουαρίου 2008 στο 9:04 μμ

  Κι εγώ προς τα εκεί το βλέπω… δεεεεν παίρνουν από λόγια:(

 43. 45 doc 15 Ιανουαρίου 2008 στο 8:56 πμ

  Καλά ντε, μη βαρατε… απλως απαντησα στην ερωτηση του φιλου Κωνσταντινου, 8 posts πιο πανω… 🙂

 44. 46 Δηιάνειρα 15 Ιανουαρίου 2008 στο 3:03 μμ

  μωρέ εμείς δε βαράμε,αλλά άλλοι δε ξέρω αν θα βαρέσουν 😉

 45. 47 Flareman 15 Ιανουαρίου 2008 στο 5:24 μμ

  Έτσι, εμείς δε βαράμε:) Αλλά ως διαχειριστής του Νυστεριού ΔΕ ΜΠΟΡΩ να συναινέσω στην πειρατεία, είναι παράνομο.

  Επειδή φυσικά είμαι δημοκράτης, δε μπορώ να αναγκάσω τους επισκέπτες του blog να γράφουν αυτά που θέλουν… τώρα, *αν* μου ζητηθεί να κατεβάσω τα σχετικά σχόλια είμαι υποχρεωμένος να το κάνω… μέχρι τότε όμως όλοι έχουν ελευθερίες εδώ μέσα:D

  Σωστά λόχος;:cool:

 46. 48 Konstantinos 15 Ιανουαρίου 2008 στο 5:56 μμ

  Ευχαριστώ πολύ τους φίλους Doc και Flareman για τις απαντήσεις τους στην ερώτησή μου.
  Συγγνώμη αν σας έφερα σε δύσκολη θέση.

  Όλα καλά!!!

 47. 49 doc 16 Ιανουαρίου 2008 στο 1:15 μμ

  Πως σας φαινεται η ιδεα να κανουμε ενα νεο forum με οδηγιες – μαθηματα σχετικα με το ξεκλειδωμα (κατα παραγγελια και μη) ιατρικων – οδοντιατρικων – μικροβιολογικων κλπ προγραμματων; -Υλικο υπαρχει σιγουρα μπολικο… επισης σιγουρα θα μαζεψει πολυ κοσμο…

 48. 50 doc 16 Ιανουαρίου 2008 στο 1:25 μμ

  μπα… καλυτερα οχι… και για να ειμαστε ενταξει ας συμφωνησουμε απο δω και στο εξης να μην αναφερουμε στα σχολια μας τροπους με τους οποιους καποιος θα μπορουσε να προμηθευτει παρανομα software… αν θελει καποιος να βρει πειρατικα αντιγραφα αλλωστε μπορει να τα βρει ευκολα με διαφορους τροπους…

 49. 51 Flareman 17 Ιανουαρίου 2008 στο 12:11 πμ

  Εγώ μίλησα, προσωπικά δε μπορώ δια ροπάλου να αναφερθώ ή να συναινέσω σε κάτι τέτοιο.

  Φυσικά, εσείς οι αναγνώστες του blog δε δεσμεύεστε από αυτόν τον περιορισμό κατ’ ανάγκη:) Μέχρι τη στιγμή που το ΣΔΗΕ θα μου ζητήσει να κατέβουν τα πάντα τουλάχιστον:rofl:


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Κατηγορίες

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιουνίου 2007
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΕΖΟΝ…

del.icio.us

Twitter

ASK2USE

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μας διαβάζουν τακτικά:

Counter free
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: